Serviceadviseur/receptionist werkplaats (32-40 uur) Deventer

Serviceadviseur/receptionist werkplaats (32-40 uur)
Alle automerken die je kunt bedenken en evenzovele klanten die veilig de weg op willen. Het komt allemaal samen aan jouw balie. Als receptionist bij Autobedrijf Wesselink ben jij de go to voor automobilisten die contact opnemen voor een probleem, gepland onderhoud of noodzakelijke reparatie aan hun geliefde auto. En voor de technische collega’s in de werkplaats ben jij al net zo onmisbaar. Jij bent de spil in ons web.

Dit ga je doen
Jij bent het vertrouwde gezicht bij wie klanten terecht kunnen met alle vragen over hun auto. Telefonisch, per mail en in de showroom sta jij iedereen vriendelijk te woord. Van eerste vraag tot laatste schroefje, jij houdt het overzicht over de werkzaamheden. En voor jouw collega’s in de werkplaats ben je al net zo belangrijk. Dankzij jou weten zij elke ochtend wat hen te doen staat. En een leeg schap in het magazijn? Niet zolang jij je ermee bemoeit. Jij bent in jouw werk concreet verantwoordelijk voor het:
• informeren en adviseren over en inplannen van werkzaamheden aan auto’s van klanten
• schakel tussen klant en monteurs
• uitnodigen van klanten voor regulier onderhoud en apk
• factureren en administreren van uitgevoerde werkzaamheden
• bijhouden van het magazijn door uitzoeken en bestellen van onderdelen

Dit zijn wij
Autobedrijf Wesselink is een veelzijdig familiebedrijf met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst. Hiervandaan gaan jaarlijks ruim 1.200 auto’s de weg op die we samen met zo’n 25 collega’s in topconditie houden. Inkoop, verkoop en onderhoud hebben we allemaal zelf in de hand. In onze showrooms en werkplaatsen komen allerlei mooie merken voorbij: Jeep, Cupra en natuurlijk Honda. We zijn namelijk de grootste dealer van nieuwe en gebruikte Honda’s. Daarnaast zijn we met het Vakgarage-label groot in andere merken. Alles bij elkaar vormt dat een mooie mix van traditioneel aangedreven auto’s, hybrides en volledig elektrische auto’s.
Jij komt als serviceadviseur dagelijks naar onze vestiging in Deventer. Hier vul je een professioneel team van verkopers, receptionisten en monteurs aan. Samen met 1 directe collega’s werk je als schakel tussen klant en werkplaats. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Natuurlijk hoef je niet alles zelf te doen. Het hele team springt bij in geval van drukte of onverwachte situaties. Jullie helpen elkaar, leren van elkaar én lachen met elkaar. Want een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt.

Dit breng je mee
Jij bent die empathische collega met technisch inzicht. Klanten gaan veilig en gerustgesteld weer op pad nadat ze jou hebben gesproken en monteurs weten waar ze aan toe zijn. jij houdt het overzicht en denkt in oplossingen. Je maakt met iedereen op de juiste manier contact. Commercieel denken hoort erbij, al staat service voor jou op de eerste plaats. Dat geldt in het contact met klanten én met collega’s. Heeft een collega hulp nodig? Jij komt in actie. Want jij begrijpt: teamwork makes the dream work.
Daarnaast breng je mee:
• een mbo-opleiding in een technische of commerciële richting
• enige werkervaring in een technische functie in automotive of transport
• rijbewijs B

Dit krijg je van ons
Voor al jouw energie en inzet mag je natuurlijk een beloning verwachten. Op basis van een fulltime dienstverband kun je rekenen op:
• een marktconform salaris
• pensioenregeling bij Pensioenfonds Metaal en Techniek
• 24 vakantiedagen
• reiskostenvergoeding
• de mogelijkheid je vakkennis te blijven ontwikkelen d.m.v. cursussen van Honda en Vakgarage

Reageer nu
Grijp jij deze kans? Deze droombaan kan de jouwe worden. Stuur je motivatie en cv aan Daan Wesselink via daan@honda-wesselink.nl
Heb je nog vragen over deze functie? Ook dan staat Daan je graag te woord. Bel of WhatsApp hem via 06 – 27 53 83 92 of stuur een mail naar daan@honda-wesselink.nl