Honda CR-V e:PHEV & e:HEV

De geheel vernieuwde CR-V is Honda’s grootste SUV tot nu toe. Met zijn grote en robuuste uitstraling  en luxueus interieur vol nieuwe technologieën en veiligheidssystemen is de CR-V met recht één van de best verkochte SUV’s ter wereld. De CR-V is er als volledig hybride (e:HEV) en als Plug-in hybride (e:PHEV).

BEKIJK HIER DE HONDA CR-V

Honda HR-V e:HEV

Ontdek de betrouwbare Honda HR-V: een energieke, zelfopladende hybride met een unieke en intelligente e:HEV aandrijflijn die een dynamische rijervaring verzekert. Deze stijlvolle SUV in sportcoupé-stijl is geïnspireerd door F1-technologie en biedt passie, vitaliteit en veelzijdigheid in diverse omstandigheden.

BEKIJK HIER DE HONDA HR-V

Honda e:Ny1

Maak kennis met de Honda e:Ny1 – Honda’s allereerste volledig elektrische SUV. Deze opwindende nieuwe toevoeging aan het Honda-gamma belichaamt de toekomst van elektrische mobiliteit. Met opwindende specificaties en geavanceerde technologieën zet de e:Ny1 de norm voor prestaties, efficiency en duurzaamheid. Met een indrukwekkend elektrisch bereik van 412 kilometer, snelle laadtijden en een gestroomlijnd ontwerp biedt de Honda e:Ny1 een naadloze overgang naar elektrisch en milieuvriendelijk rijden.

BEKIJK HIER DE HONDA e:Ny1

Honda ZR-V e:HEV

e gloednieuwe Honda ZR-V e:HEV is Honda’s sportiefste SUV ooit. Bereid je voor op een opwindende rijervaring met dit baanbrekende model. Met de toename in grootte van de nieuwe CR-V, was er ruimte ontstaan voor een nieuw model binnen het assortiment. De Honda ZR-V vult nu het gat tussen de HR-V en de CR-V.

BEKIJK HIER DE HONDA ZR-V

Honda Jazz e:HEV

De nieuwe Jazz, die in het voorjaar van 2023 wordt gelanceerd, is comfortabel, ruim en dynamisch. Met zijn geavanceerde e:HEV volledig hybride aandrijflijn garandeert hij indrukwekkende elektrische prestaties en zuinigheid bij elke rit.

BEKIJK HIER DE HONDA JAZZ

Honda Civic e:HEV

De Honda Civic e:HEV is een zelfopladende, dynamische, volledig hybride hatchback die het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend elektrisch vermogen.

BEKIJK HIER DE HONDA CIVIC