APK bij Honda Wesselink

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld.

De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheidmilieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Autobedrijf Wesselink bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en zijn daarom altijd in staat uw auto te keuren.

Bij Honda Wesselink is uw APK gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt. Wanneer u alleen een APK keuring laat uitvoeren moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto’s. Vanaf 1 januari 2023 is voor auto’s met een roetfilter een test met een deeltjesteller verplicht bij een APK. Voor deze deeltjestest kunnen extra kosten worden berekend.

Wanneer Honda Wesselink geen bijzonderheden bij de APK vindt, kunt u binnen redelijke tijd de weg weer op met een goedgekeurde auto. Mochten er toch bijzonderheden naar voren komen, neemt Honda Wesselink altijd contact met u op om de benodigde werkzaamheden te bespreken.

Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

Alle merken en auto’s zijn welkom voor een APK keuring en onderhoud