Hondainsurance.nl

De enige autoverzekering met 10 jaar garantie* op uw Honda

Zowel voor de nieuwe Honda’s als voor Honda occasions.

  • Tot en met 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie
  • 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon
  • 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarde regeling
  • Gunstige eigen risico regeling
  • 24/7 Europa Pechhulp

Bereken uw premie in slechts 3 stappen

Voer uw kenteken in en bereken uw premie verder op www.auto.hondainsurance.nl/Weet u uw kenteken nog niet? Klik hier om uw premie te berekenen.

* Maximaal t/m 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie, na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs. Bij de Allrisk autoverzekering van hondainsurance.nl, heeft u als klant recht op de garantiedekking mits ieder jaar tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en/of de onderhoudshistorie bij ons bekend is.

Unieke voordelen

Van accu tot laadpaal

Wij hebben een zeer aantrekkelijk, aanvullend verzekeringspakket samengesteld, voor zowel nieuwe Honda’s als Honda occasions tot en met 10 jaar, inclusief EV- en hybride voertuigen. Van startmotor tot stuurhuis en van accu tot laadpaal!

Nieuwe Honda: t/m 10 jaar garantie

Met onze allrisk verzekering verlengen wij gedurende de looptijd de garantie van standaard 3 jaar tot en met 10 jaar (120 maanden) na de afgiftedatum van het eerste kentekenbewijs, of 200.000 km. U heeft bij reparaties recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hier extra voor betaalt.

Honda occasion: maximaal t/m 10 jaar garantie

Voor uw Honda occasion, in combinatie met onze allrisk verzekering, verlengen wij gedurende de looptijd uw garantie tot en met 10 jaar (120 maanden) na de afgiftedatum van het eerste kentekenbewijs, of 200.000 km. Mits ieder jaar tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en de onderhoudshistorie bekend is.

100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon

Ook voor uw Honda occasion heeft u bij reparaties recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Indien bij ingang van de verzekering geen andere door de fabrikant, importeur of dealer/garage verstrekte garantie van kracht is, wordt een wachttijd toegepast van 30 dagen, gerekend vanaf de ingangsdatum van de verzekering.

3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarderegeling

Als uw Honda total loss raakt of wordt gestolen, dan heeft u vanaf het moment dat uw Honda Insurance Allrisk Autoverzekering ingaat, recht op 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe Honda en 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor uw zojuist aangeschafte Honda occasion.

Uitgebreide pechhulp

Autopech is heel vervelend. Dan is het goed om te weten dat u met de allrisk autoverzekering van Honda Insurance ook kunt profiteren van 24/7 pechhulpservice! Of dat nu in uw woonplaats, in Nederland of elders in Europa is, de alarmcentrale staat u bij.

Uw auto wordt in de meeste gevallen direct gerepareerd. Wanneer het niet anders kan, wordt uw auto vervoerd naar een reparateur; dat is meestal uw eigen autobedrijf. En als u pech heeft in het buitenland, worden zowel de auto als alle inzittenden naar Nederland vervoerd. Als dát geen service is!

Eigen risico

Standaard is het eigen risico € 135,- per gebeurtenis. Indien uw Honda wordt gerepareerd binnen het netwerk van Honda Insurance, vervalt dit eigen risico. Specifiek bij ruitvervanging is een beperkt eigen risico van toepassing van € 67,50 per gebeurtenis. Voor ruitschade (sterretje) die gerepareerd kan worden, geldt geen eigen risico. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar geldt een afwijkend eigen risico.