Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 35
7324 AB Apeldoorn
055 360 2386

Openingstijden

Maandag-Vrijdag

8:15 – 18:00

Zaterdag

9:00-16:00

Werkplaats

Maandag-Vrijdag

8:15 – 17:15

Aircoservice bij Honda Wesselink Apeldoorn

Plan vandaag nog een aircoservice in voor uw auto in Apeldoorn. Wij verhelpen die vervelende problemen die uw airco kan geven: een nare geur, niet goed koud worden of niet goed ontwasemen. Wij zijn officieel Honda-dealer, maar ook andere merken zijn van harte welkom in onze werkplaats. U vindt ons op Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord aan de Laan van de Dierenriem 35.

  • Officiële Honda-werkplaats
  • Alle merken welkom
  • Controle voor slechts 19,-
  • Vervangend vervoer

Direct aircoservice inplannen

Prijzen

Airco controle 19,-
Airco luchtkanaal geurbehandeling 69,-
Onderhoudsbeurt met koudemiddel R134A 129,-*
Onderhoudsbeurt met koudemiddel R123YF 225,-*

*Geen nood. Wij weten precies welk koudemiddel uw airco nodig heeft.

Over Honda Wesselink Apeldoorn

Autobedrijf Wesselink is sinds 1978 officieel Honda-dealer. Onze vestiging in Apeldoorn werd in 1996 geopend. Slechts twee jaar later openden we ons splinternieuwe pand waar we tot op de dag van vandaag gevestigd zijn. Deze vestiging op Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord is vanuit de wijde omgeving goed bereikbaar. Vlak bij de A50 en met meer dan genoeg parkeerruimte op ons eigen terrein.

Routebeschrijving

Komt u via de A50? Neem dan afslag 25 (Apeldoorn-Noord). Volg de Oost Veluweweg en sla bij de tweede verkeerslichten linksaf. Let op: u rijdt nu eerst onze vestiging voorbij. Vervolgens maakt u een scherpe bocht naar links, om op de parallelbaan terecht te komen. U kunt ook de rotonde nemen en de vierde afslag nemen. Sla vervolgens rechtsaf om op de parallelbaan te komen.

Terug naar home pagina

Veelgestelde vragen over aircoservice

Wat is het verschil tussen koudemiddel R134A en R123YF?

Koudemiddel R134A wordt in veel auto’s gebruikt, maar blijkt milieuonvriendelijk te zijn. Bij auto’s die gebouwd zijn na 1 januari 2017 is het niet meer toegestaan om koudemiddel R134A te gebruiken. De airco van deze auto’s vullen wij daarom met koudemiddel R123YF. Dit middel is minder belastend voor het milieu.

Weten jullie welk koudemiddel mijn auto nodig heeft?

Ja, wij weten precies welk koudemiddel het aircosysteem nodig heeft. We beschikken over de juiste apparatuur en kennis voor beide soorten koudemiddel.

Kan ik in Apeldoorn terecht voor beide soorten koudemiddel?

Ja, onze werkplaats in Apeldoorn is uitgerust met de juiste apparatuur voor beide soorten koudemiddel, en onze monteurs beschikken over de juiste kennis.

Waarom stinkt mijn airco?

Dit heeft alles te maken met de verdamper die in het aircosysteem zit. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de lucht afkoelt. Daardoor wordt de verdamper vochtig. Bacteriën en schimmels nestelen zich op de verdamper, wat zorgt voor de nare geur in de auto.

Waarom moet de airco gevuld worden?

De airco van uw auto is een gesloten systeem. Toch ontsnapt er een kleine hoeveelheid. Het gaat om ongeveer 10% van het koudemiddel per jaar. Een te laag niveau koudemiddel zorgt ervoor dat de airco niet meer goed koud wordt. Wacht u te lang, dan kan het zelfs voor schade aan het systeem zorgen, met een dure reparatie als gevolg.

Hoe vaak moet de airco bijgevuld of gereinigd worden?

Ons advies is om elke twee jaar een onderhoudsbeurt voor uw airco uit te laten voeren. Het vullen en reinigen zijn onderdeel van deze beurt. Op deze manier blijft het aircosysteem goed presteren en voorkomt u hoge kosten door defecten.

Direct aircoservice inplannen