Honda Jazz

Vanaf € 31.470

  • Ruim en veelzijdig interieur

  • Betrouwbaarheid en kwaliteit
  • Brandstofefficiëntie

Geen stopcontact nodig

Grote laadcapaciteit

Vermoeidheidswerende stoelen

Uiterlijk

Nieuw grilledesign

De grille met gaasstructuur laat zien dat er met de Jazz niet te spotten valt. Het oogt sportief en toont de nodige ambitie.

Opvallende velgen

Speciaal ontworpen lichtmetalen velgen om het dynamische uiterlijk van deze efficiënte hybride compleet te maken.

Sportieve voorbumper

Met zijn scherper ogende voorbumper maakt hij direct al een sterke indruk. Het geeft hem een sportief voorkomen.

Interieur

Comfortabele voorstoelen

Word nooit moe dankzij de voorstoelen met vermoeidheidswerende eigenschappen die het comfort in uw Jazz verzekeren.

Talloze opbergvakken

Ook het interieur kenmerkt zich door pure efficiency. Slimme opbergvakken verhogen de veelzijdigheid en geven een opgeruimd gevoel.

Grote laadcapaciteit

Ontdek zijn enorme laadvolume. De bagageruimte heeft een inhoud van 298 liter. Met de achterbank neergeklapt zelfs 1.205 liter.

Veelzijdige Magic Seats

De achterbank kan in een handbeweging op verschillende manieren worden geconfigureerd, zodat u bijna alles kunt vervoeren; van surfplanken tot kleine bomen.

Technologieën

Digitaal display

Het 7” digitaal display vóór u toont in een oogopslag alle belangrijke en gewenste informatie.

Infotainmentsysteem

Een 9” Honda CONNECT infotainmentsysteem compleet met Android Auto, Apple CarPlay én digitale DAB-radio.

Honda Personal Assistant

Uw eigen handsfree assistent aan board: bekijk weersvoorspellingen, zoek uw favoriete zender of kies een restaurant langs uw route.

My Honda+

Altijd verbonden met uw Jazz. Controleer bijvoorbeeld op afstand of ramen en deuren gesloten zijn, gebruik uw telefoon als autosleutel en zoek uw geparkeerde Jazz met de Car-locator.

Indrukwekkende prestaties

De Jazz is een volledig hybride auto. Een druk op het gaspedaal levert u dynamische elektrische prestaties op. Met de indrukwekkende techniek van het e:HEV systeem laadt hij zich bovendien zélf op. U heeft dus ook geen stopcontact nodig om hem van stroom te voorzien. Met een volle tank kan hij hierdoor wel tot 864 km rijden. De e:HEV hybride motor van de nieuwe Jazz levert nu maar liefs 122 pk vermogen en een koppel van 253 Nm. In combinatie met de geoptimaliseerde automaatbak zorgt dat voor nóg meer sportief rijplezier.

Ook als Jazz Crosstar

De Crosstar werd ontwikkeld met het oog op een actieve levensstijl en staat helemaal in het teken van buitenactiviteiten. Zijn stoere, krachtige stijl en opvallende grille design dragen bij tot zijn uitstraling terwijl zijn verhoogde onderstel een vlotte toegang tot vele soorten wegen verzekert.

Typische kenmerken van de Crosstar zijn de zwarte buitenspiegelkappen, de opvallende zilverkleurige accenten en slank geïntegreerde dakrails. Binnenin zorgen de verfijnde materialen en afwerking voor een stijlvolle rijervaring.

Veiligheid is standaard

De Jazz is standaard uitgerust met de nieuwste updates van de Honda SENSING bestuurdersassistentie. Deze technologie omvat het detecteren van verkeersborden en rijsituaties vóórdat u ze zelf ziet, Blind Spot Information dat assisteert bij zichtverlies door dode hoeken, Cross Traffic Monitor dat dwarsverkeer detecteert, Collision Mitigration Braking System dat bij botsdreiging waarschuwt en automatisch remt en tot slot een intelligente snelheidsbegrenzer.

Technical specs

Elegance Advance Advance Sport Advance Crosstar
Motor inhoud 1498 1498 1498 1498
Vermogen 79 kW / 107 pk 79 kW / 107 pk 79 kW / 107 pk 79 kW / 107 pk
Emissienorm EURO-6D EURO-6D EURO-6D EURO-6D
Transmissie eCVT eCVT eCVT eCVT
Prijs € 31.470 € 32.785 € 34.065 € 35.290