Deventer

Solingenstraat 7
7421 ZN Deventer
057 050 0980

Openingstijden

Maandag-Vrijdag

8:15 – 18:00

Zaterdag

9:30-16:00

Werkplaats

Maandag-Vrijdag

8:15 – 17:15

Aircoservice bij Honda Wesselink Deventer

Plan vandaag nog een aircoservice in voor uw auto in Deventer. Wij verhelpen die vervelende problemen die uw airco kan geven: een nare geur, niet goed koud worden of niet goed ontwasemen. Wij zijn officieel Honda-dealer, maar ook andere merken zijn van harte welkom in onze werkplaats. U vindt ons op Handelspark de Weteringen aan de Solingenstraat 7.

  • Officiële Honda-werkplaats
  • Alle merken welkom
  • Controle voor slechts 19,-
  • Vervangend vervoer

Direct aircoservice inplannen

Prijzen

Airco controle 19,-
Airco luchtkanaal geurbehandeling 69,-
Onderhoudsbeurt met koudemiddel R134A 129,-*
Onderhoudsbeurt met koudemiddel R123YF 225,-*

*Geen nood. Wij weten precies welk koudemiddel uw airco nodig heeft.

Over Honda Wesselink Deventer

Autobedrijf Wesselink is sinds 1978 officieel Honda-dealer. Onze vestiging in Deventer was de laatste die erbij kwam. In 2005 openden we de deuren van de vestiging aan de Solingenstraat, waar we tot op de dag van vandaag gevestigd zijn.

Routebeschrijving

Komt u via de A1? Neem dan afslag 24 (Deventer-Oost). Sla vervolgens direct na het tankstation rechtsaf. U rijdt nu op de Maagdenburgweg. Neem de eerste afslag links, om op de Solingenstraat uit te komen. U vindt onze vestiging nu aan de linkerkant. We hebben genoeg parkeerruimte op ons eigen terrein.

Terug naar home pagina

Veelgestelde vragen over aircoservice

Wat is het verschil tussen koudemiddel R134A en R123YF?

Koudemiddel R134A wordt in veel auto’s gebruikt, maar blijkt milieuonvriendelijk te zijn. Bij auto’s die gebouwd zijn na 1 januari 2017 is het niet meer toegestaan om koudemiddel R134A te gebruiken. De airco van deze auto’s vullen wij daarom met koudemiddel R123YF. Dit middel is minder belastend voor het milieu.

Weten jullie welk koudemiddel mijn auto nodig heeft?

Ja, wij weten precies welk koudemiddel het aircosysteem nodig heeft. We beschikken over de juiste apparatuur en kennis voor beide soorten koudemiddel.

Kan ik in Deventer terecht voor beide soorten koudemiddel?

Ja, onze monteurs hebben de juiste kennis om met beide soorten koudemiddel te werken. Onze werkplaats in Deventer is ook uitgerust met de juiste apparatuur daarvoor.

Waarom stinkt mijn airco?

Dit heeft alles te maken met de verdamper die in het aircosysteem zit. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de lucht afkoelt. Daardoor wordt de verdamper vochtig. Bacteriën en schimmels nestelen zich op de verdamper, wat zorgt voor een nare geur.

Waarom moet de airco gevuld worden?

De airco van uw auto is een gesloten systeem. Toch ontsnapt er een kleine hoeveelheid. Het gaat om ongeveer 10% van het koudemiddel per jaar. Een te laag niveau koudemiddel zorgt ervoor dat de airco niet meer goed koud wordt. Wacht u te lang, dan kan het zelfs voor schade aan het systeem zorgen, met een dure reparatie als gevolg.

Hoe vaak moet de airco bijgevuld of gereinigd worden?

Ons advies is om elke twee jaar een onderhoudsbeurt voor uw airco uit te laten voeren. Het vullen en reinigen zijn onderdeel van deze beurt. Op deze manier blijft het aircosysteem goed presteren en voorkomt u hoge kosten door defecten.

Direct aircoservice inplannen