Emst

Hoofdweg 20-22
8166 AE Emst
0578 – 661 439

Openingstijden

Maandag-Vrijdag

8:15 – 18:00

Zaterdag

9:00-16:00

Werkplaats

Maandag-Vrijdag

8:15 – 17:15

Aircoservice bij Honda Wesselink Emst

Plan vandaag nog een aircoservice in voor uw auto in Emst. Wij verhelpen die vervelende problemen die uw airco kan geven: een nare geur, niet goed koud worden of niet goed ontwasemen. Wij zijn officieel Honda-dealer, maar ook andere merken zijn van harte welkom in onze werkplaats. U vindt ons aan de Hoofdweg 20-22, tegenover het tankstation.

  • Officiële Honda-werkplaats
  • Alle merken welkom
  • Controle voor slechts 19,-
  • Vervangend vervoer

Direct aircoservice inplannen

Prijzen

Airco controle 19,-
Airco luchtkanaal geurbehandeling 69,-
Onderhoudsbeurt met koudemiddel R134A 129,-*
Onderhoudsbeurt met koudemiddel R123YF 225,-*

*Geen nood. Wij weten precies welk koudemiddel uw airco nodig heeft.

Over Honda Wesselink Emst

Autobedrijf Wesselink is opgericht in 1967. In 1972 verhuisde het bedrijf naar de vestiging in Emst. Toen waren we nog geen Honda-dealer. Dat kwam in 1978. Enkele andere merken kwamen en gingen, maar Honda bleef op de gevel staan. Sinds 1994 zijn we uitsluitend Honda-dealer.

Routebeschrijving

Komt u vanaf de kant van Apeldoorn? Volg dan de A50 en neem afslag 26 (Vaassen). Sla na de afslag rechtsaf om op de N792 uit te komen. U volgt deze weg tot u Emst binnenrijdt. U vindt ons aan de rechterkant, tegenover het tankstation.

Komt u vanaf de kant van Zwolle? Volg dan de A50 en neem afslag 27 (Epe). Sla na de afslag linksaf om op de N309 uit te komen. Ga op de rotonde rechtdoor. Sla bij de eerstvolgende kruising linksaf om op de Eperweg uit te komen. Na de rotonde gaat deze weg over in de Hoofdweg. U vindt ons aan de linkerkant, tegenover het tankstation.

Terug naar home pagina

Veelgestelde vragen over aircoservice

Wat is het verschil tussen koudemiddel R134A en R123YF?

Koudemiddel R134A wordt in veel auto’s gebruikt, maar blijkt milieuonvriendelijk te zijn. Bij auto’s die gebouwd zijn na 1 januari 2017 is het niet meer toegestaan om koudemiddel R134A te gebruiken. De airco van deze auto’s vullen wij daarom met koudemiddel R123YF. Dit middel is minder belastend voor het milieu.

Weten jullie welk koudemiddel mijn auto nodig heeft?

Ja, wij weten precies welk koudemiddel het aircosysteem nodig heeft. We beschikken over de juiste apparatuur en kennis voor beide soorten koudemiddel.

Kan ik in Emst terecht voor beide soorten koudemiddel?

Ja, onze monteurs hebben de juiste kennis om met beide soorten koudemiddel te werken. Onze werkplaats in Emst is ook uitgerust met de juiste apparatuur daarvoor.

Waarom stinkt mijn airco?

Dit heeft alles te maken met de verdamper die in het aircosysteem zit. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de lucht afkoelt. Daardoor wordt de verdamper vochtig. Bacteriën en schimmels nestelen zich op de verdamper, wat zorgt voor een nare geur in de auto.

Waarom moet de airco gevuld worden?

De airco van uw auto is een gesloten systeem. Toch ontsnapt er een kleine hoeveelheid. Het gaat om ongeveer 10% van het koudemiddel per jaar. Een te laag niveau koudemiddel zorgt ervoor dat de airco niet meer goed koud wordt. Wacht u te lang, dan kan het zelfs voor schade aan het systeem zorgen, met een dure reparatie als gevolg.

Hoe vaak moet de airco bijgevuld of gereinigd worden?

Ons advies is om elke twee jaar een onderhoudsbeurt voor uw airco uit te laten voeren. Het vullen en reinigen zijn onderdeel van deze beurt. Op deze manier blijft het aircosysteem goed presteren en voorkomt u hoge kosten door defecten.

Direct aircoservice inplannen