Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 35
7324 AB Apeldoorn
055 360 2386

Openingstijden

Maandag-Vrijdag

8:15 – 18:00

Zaterdag

9:00-16:00

Werkplaats

Maandag-Vrijdag

8:15 – 17:15

APK bij Honda Wesselink Apeldoorn

Plan vandaag nog uw apk in bij onze vestiging in Apeldoorn. Wij zijn officieel Honda-dealer, maar ook andere merken zijn van harte welkom in onze werkplaats. U vindt ons op Bedrijventerrein Apeldoorn-Noord aan de Laan van de Dierenriem 35.

  • Officiële Honda-werkplaats
  • Alle merken welkom
  • Apk vanaf € 39,50
  • Apk gratis bij een onderhoudsbeurt
  • Vervangend vervoer

Direct apk inplannen

Over Honda Wesselink Apeldoorn

Autobedrijf Wesselink is sinds 1978 officieel Honda-dealer. Onze vestiging in Apeldoorn werd in 1996 geopend. Slechts twee jaar later openden we ons splinternieuwe pand waar we tot op de dag van vandaag gevestigd zijn. Deze vestiging op Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord is vanuit de wijde omgeving goed bereikbaar. Vlak bij de A50 en met meer dan genoeg parkeerruimte op ons eigen terrein.

Routebeschrijving

Komt u via de A50? Neem dan afslag 25 (Apeldoorn-Noord). Volg de Oost Veluweweg en sla bij de tweede verkeerslichten linksaf. Let op: u rijdt nu eerst onze vestiging voorbij. Vervolgens maakt u een scherpe bocht naar links, om op de parallelbaan terecht te komen. U kunt ook de rotonde nemen en de vierde afslag nemen. Sla vervolgens rechtsaf om op de parallelbaan te komen.

Terug naar home pagina

Veelgestelde vragen over de apk

Hoelang van tevoren kan ik de apk-keuring laten uitvoeren?

U kunt uw auto op elk gewenst moment laten keuren. Doet u dit maximaal twee maanden voor de vervaldatum, dan heeft dit geen invloed op de nieuwe vervaldatum.

Hoelang duurt een apk-keuring?

In de meeste gevallen duurt de apk-keuring een half uur tot een uur.

Hoelang mag de apk verlopen zijn?

Zodra de apk verloopt, mag u niet meer met uw auto rijden. U mag de auto nog wel op de openbare weg parkeren, voor een maximale duur van twee maanden. Daarna moet de auto apk gekeurd worden, of moet u de auto laten schorsen. De auto mag dan niet meer op de openbare weg staan.

Welke minimale profieldiepte moeten autobanden hebben?

Het wettelijke minimum is 1,6 mm. Ons advies is om de banden te vervangen bij een profieldiepte van minder dan 2,5 mm.

Is er vervangend vervoer beschikbaar?

Jazeker. Vraag hier even naar bij het maken van een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er een vervangende auto voor u klaarstaat.

Wat kost een apk-keuring bij Honda Wesselink?

Onze apk heeft een vanafprijs van € 39,50.

Direct apk inplannen