Emst

Hoofdweg 20-22
8166 AE Emst
0578 – 661 439

Openingstijden

Maandag-Vrijdag

8:15 – 18:00

Zaterdag

9:00-16:00

Werkplaats

Maandag-Vrijdag

8:15 – 17:15

Apk bij Honda Wesselink Emst

Plan vandaag nog uw apk in bij onze vestiging in Emst. Wij zijn officieel Honda-dealer, maar ook andere merken zijn van harte welkom in onze werkplaats. U vindt ons aan de Hoofdweg 20-22, tegenover het tankstation.

  • Officiële Honda-werkplaats
  • Alle merken welkom
  • Apk vanaf € 39,50
  • Apk gratis bij een onderhoudsbeurt
  • Vervangend vervoer

Direct apk inplannen

Over Honda Wesselink Emst

Autobedrijf Wesselink is opgericht in 1967. In 1972 verhuisde het bedrijf naar de vestiging in Emst. Toen waren we nog geen Honda-dealer. Dat kwam in 1978. Enkele andere merken kwamen en gingen, maar Honda bleef op de gevel staan. Sinds 1994 zijn we uitsluitend Honda-dealer.

Routebeschrijving

Komt u vanaf de kant van Apeldoorn? Volg dan de A50 en neem afslag 26 (Vaassen). Sla na de afslag rechtsaf om op de N792 uit te komen. U volgt deze weg tot u Emst binnenrijdt. U vindt ons aan de rechterkant, tegenover het tankstation.

Komt u vanaf de kant van Zwolle? Volg dan de A50 en neem afslag 27 (Epe). Sla na de afslag linksaf om op de N309 uit te komen. Ga op de rotonde rechtdoor. Sla bij de eerstvolgende kruising linksaf om op de Eperweg uit te komen. Na de rotonde gaat deze weg over in de Hoofdweg. U vindt ons aan de linkerkant, tegenover het tankstation.

Terug naar home pagina

Veelgestelde vragen over apk

Hoelang van tevoren kan ik de apk-keuring laten uitvoeren?

U kunt uw auto op elk gewenst moment laten keuren. Doet u dit maximaal twee maanden voor de vervaldatum, dan heeft dit geen invloed op de nieuwe vervaldatum.

Hoelang duurt een apk-keuring?

In de meeste gevallen duurt de apk-keuring een half uur tot een uur.

Hoelang mag de apk verlopen zijn?

Zodra de apk verloopt, mag u niet meer met uw auto rijden. U mag de auto nog wel op de openbare weg parkeren, voor een maximale duur van twee maanden. Daarna moet de auto apk gekeurd worden, of moet u de auto laten schorsen. De auto mag dan niet meer op de openbare weg staan.

Welke minimale profieldiepte moeten autobanden hebben?

Het wettelijke minimum is 1,6 mm. Ons advies is om de banden te vervangen bij een profieldiepte van minder dan 2,5 mm.

Is er vervangend vervoer beschikbaar?

Jazeker. Vraag hier even naar bij het maken van een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er een vervangende auto voor u klaarstaat.

Wat kost een apk-keuring bij Honda Wesselink?

Onze apk heeft een vanafprijs van € 39,50.

Direct apk inplannen