Trekhaak voor de Honda Jazz

De voordelen

  • Enige trekhaak met 70 kg kogeldruk
  • Gemakkelijk afneembare kogel
  • Geschikt voor twee elektrische fietsen
  • Geschikt voor bouwjaren 2021-2023
  • Ook geschikt voor Jazz Crosstar 

Contact met uw vestiging

een honda jazz met een trekhaak

Genoeg draagvermogen voor twee elektrische fietsen

Onze trekhaak is de enige met een maximale kogeldruk van 70 kg. Hierdoor is het vervoeren van een fietsendrager met twee elektrische fietsen geen probleem voor de Honda Jazz hybride en Jazz Crosstar hybride. 

Deze Honda Jazz Hybride trekhaak is eigenlijk een draaghaak en speciaal ontworpen om gewicht te dragen, dus uitermate geschikt om een fietsendrager of bagagebox op te monteren. Hierdoor vervoert u met gemak uw (elektrische) fietsen of een bagagebox naar uw vakantiebestemming. 

Een trekhaak met afneembare kogel is ook optisch de mooiste keuze, want de trekhaak zelf valt grotendeels weg achter de bumper wanneer de kogel niet gemonteerd is. 

Trekgewicht hybrides

Een hybride aandrijflijn en een hoog trekgewicht gaan vaak niet samen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld omdat de elektrische aandrijflijn het niet aankan om een zware aanhanger of caravan te trekken, of omdat er simpelweg geen ruimte achter de bumper is voor een trekhaak. Een andere reden kan zijn dat het trekken van een aanhanger of caravan een negatief effect heeft op de (elektrische) actieradius.

Daarom worden hybride auto’s vaak geleverd met een toegestaan trekgewicht van nul kg. Bij de Jazz is dat ook het geval. Gelukkig mag de Honda Jazz wel gewoon uitgerust worden met een trekhaak voor een fietsendrager.

Montage van de trekhaak op uw Jazz

Bestel de trekhaak voor uw Jazz vandaag nog bij Honda Wesselink. Voor de montage kunt u terecht bij onze vestiging in Apeldoorn, Deventer of Emst.

Contact met uw vestiging

Honda app