Rij direct weg met extra voordeel

Voor iedereen die kwaliteit, prestaties en rijplezier zoekt, hebben wij dubbel goed nieuws. Niet alleen zijn de Honda ZR-V, HR-V én e:Ny1 Limited Edition nu direct uit voorraad leverbaar. U profiteert óók van flink wat voordeel. Kom snel langs voor uw droom Honda in actie.

 

e:Ny1 Limited Edition: Wij verdubbelen de SEPP subsidie, nu € 5.900 voordeel!

Emissievrij rijden met een bereik tot wel 412 km (WLTP) en u houdt van comfort? Ontdek de e:Ny1 met zijn gedurfde design, intelligente technologie en indrukwekkende rijdynamiek. Naast € 2.950 overheidssubsidie (SEPP) trakteren wij op extra voordeel! Honda Wesselink doet er € 2.950 korting bovenop, waardoor je nu totaal € 5.900 voordeel krijgt!
Let op: Kom snel langs, want de e:Ny1 Limited Edition is beperkt beschikbaar (OP=OP).

Proefrit aanvragen in een Honda e:Ny1

 

ZR-V: nu € 1.800 voordeel

Klaar voor een SUV met opvallende looks, sportieve prestaties, slimme innovaties én praktische instelling? Stap dan in de ZR-V met zijn ruime, hoogwaardige interieur en geniet van de hybride aandrijflijn die zelf oplaadt én elektrisch rijdt wanneer u dat wilt.

Proefrit aanvragen in een Honda ZR-V

HR-V: nu € 2.000 voordeel

Op zoek naar een stoere, compacte SUV die toch ruim en comfortabel vanbinnen is? Ontmoet de HR-V die dankzij zijn intelligente hybride aandrijflijn net zo sportief als zuinig is. Met deze auto bent u klaar voor elk avontuur, of u nu de stad in gaat of de natuur in trekt.

Proefrit aanvragen in een Honda HR-V

 

Maak een proefrit
Meer weten over de Honda van uw dromen? Kom langs in onze showroom en maak een proefrit. We staan voor u klaar!