Autoglaz Deventer


Het kan u altijd overkomen, schade aan uw autoruit. Een opspattend steentje kan al een vervelende barst veroorzaken. Dat wilt u dan natuurlijk zo snel mogelijk door een specialist laten repareren. Hiervoor bent u bij Autobedrijf Wesselink aan het juiste adres.

Een ruitschade repareren vereist tegenwoordig veel vakmanschap. Moderne technologie zoals regen- en lichtsensoren en radarsystemen vereisen een professionele montage. Onze autoruitspecialisten zijn volgens de richtlijnen van FOCWA en VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf) volledig opgeleid en gecertificeerd. Autoglaz geeft u daarom levenslang garantie op de verrichte werkzaamheden.

Wordt het sterretje in uw ruit tijdens of na de reparatie toch een scheur of barst, dan zal de ruit alsnog moeten worden vervangen. Uiteraard nemen wij dan de kosten van de sterreparatie voor uw rekening, zodat u snel weer veilig op weg kunt. De meeste ruitschades worden gedekt door uw verzekeringsmaatschappij, de afhandeling met uw verzekeraar nemen wij u uit handen. Wij werken samen met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen.

Doordat wij aangesloten zijn bij Glasgarant mogen wij vrijwel voor iedere verzekeraar tegen het laagste eigen risico repareren. Zo is een ster-reparatie in de meeste gevallen gratis.

Niet verzekerd tegen ruitschade? Geen punt, wij maken graag een scherpe offerte zodat u weer goed zicht heeft!