Honda Civic occasions bij Honda Wesselink

Heeft u geen geduld om te wachten op een gloednieuwe Honda Civic? Dat is helemaal niet nodig. Bij Honda Wesselink hebben we doorgaans een ruime selectie van enkele tientallen Honda Civics op voorraad, zowel nieuwe voertuigen als occasions. Onze voorraad is verspreid over onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst. Bij elke occasion wordt duidelijk vermeld op welke locatie de auto te vinden is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een vrijblijvende proefrit te maken. 

Bekijk voorraad Civic

Civic hybride occasions

De 11e generatie van de Honda Civic beschikt altijd over een hybride aandrijflijn. Het is niet voor het eerst dat Honda deze techniek in de Civic levert. Maar het is wel voor het eerst dat de Civic uitsluitend met deze e:HEV aandrijflijn leverbaar is. Daarmee profiteert u altijd van 184 pk, gecombineerd met een realistisch verbruik van 4,7 liter per 100 km. Dankzij het koppel van 315 Nm komt u nooit kracht tekort. Ook niet met een volgeladen Civic. In ons occasionaanbod staan altijd wel een aantal Civic hybrides. 

Civic automaat occasions

De Civic is door de jaren heen ook met een automatische transmissie verkocht. Dat maakt elke rit nog comfortabeler. De automaat bepaalt zelf de ideale versnelling, afhankelijk van uw input. Trapt u het gaspedaal wat dieper in, dan schakelt de automaat zelf een of meerdere versnellingen terug om vlot te kunnen accelereren. Een Civic met hybride aandrijflijn beschikt altijd over een automaat. Deze beschikken over een zogenaamde traploze transmissie, die zelf het juiste toerental bepaalt aan de hand van uw input. 

Carrosserievormen

De Honda Civic is door de generaties heen in verschillende carrosserievormen geleverd. Als driedeurs hatchback, vijfdeurs hatchback, als sedan, en als Tourer (stationwagen). Bij Honda Wesselink zijn de meeste Civic occasions uitgevoerd als vijfdeurs hatchback. Dat is verreweg de meest populaire carrosserievorm. Af en toe zitten er ook een paar andere carrosserievormen tussen, zoals de sedan en de Tourer. 

Honda Civic occasions in Apeldoorn, Deventer en Emst

Met drie vestigingen is Honda Wesselink uitstekend vertegenwoordigd in de regio. Maak een afspraak voor een proefrit in een van onze beschikbare Honda Civic occasions. Of kom gewoon langs in Apeldoorn, Deventer of Emst om onze occasions van Honda en andere merken te bekijken. 

Bekijk voorraad Civic

Meer over de Civic