Dit is het interieur van de Honda Civic e:HEV

29-08-2023 - Dealer

CivicHybride

Neem plaats in de nieuwe Honda Civic en ontdek dat retro elementen en fysieke knoppen heel goed samengaan met een modern interieur. Het ventilatierooster is een knipoog naar de vroegere Civic, en de fysieke knoppen zien er niet alleen mooi uit, maar laten zich bijzonder prettig bedienen.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Fysieke knoppen

In steeds meer moderne auto’s verdwijnen de fysieke knoppen. Even de temperatuur aanpassen of de stoelverwarming aanzetten, gaat via het centrale display. Het ziet er misschien opgeruimd uit, maar het is alles behalve ergonomisch. Je moet meerdere keren je ogen van de weg houden om even een instelling te wijzigen.

Fysieke knoppen in de Honda Civic

Daarom heeft Honda gekozen voor fysieke knoppen, maar wel op een mooie en opgeruimde manier. De drie grote draaiknoppen voor de klimaatbediening voelen niet alleen prettig aan, ze zien er ook mooi uit. Even de stuurwielverwarming aanzetten? Dat gaat simpelweg via een klein knopje op het stuur. Niet meer dan logisch.

Interieuropties

Afhankelijk van de gekozen uitvoering, beschikt de Honda Civic over enkele zeer prettige interieuropties.

Panoramadak

In de Advance-uitvoering beschikt de Civic over een groot panoramisch dak dat kan schuiven en kantelen. Dit geeft het interieur een extra ruimtelijk gevoel. En als het in de zomer te warm wordt, kunt u het panoramadak met één druk op de knop sluiten om de zon en de warmte buiten te houden.

Panoramadak op de Honda Civic Advance

Premium audio

Als muziekliefhebber is het Bose audiosysteem echt een must. Het systeem bevat 12 luidsprekers, waaronder een subwoofer. Deze subwoofer zit netjes verwerkt in de bagageruimte en neemt vrijwel geen ruimte in beslag. De kwaliteit van het geluid is ongekend.

Bose audio in de Honda Civic

Wireless charging

Geen gedoe met snoertjes voor het opladen van uw telefoon. Leg ‘m simpelweg in het vak in het dashboard en uw telefoon laadt draadloos op.

Honda Civic draadloze oplader

Stoelverwarming

Koud weer op komst? Met de stoelverwarming wordt u heerlijk verwarmd en voelt u zich direct behaaglijk. Ook als het in de auto nog aan de frisse kant is.

Stoelverwarming in de Honda Civic

Het interieur van de Civic in het echt ontdekken?

Kom langs in een van onze vestigingen en neem zelf plaats in het interieur van de nieuwe Honda Civic. Of plan vandaag nog een proefrit in.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Lees verder: