Airconditioning

Houd het fris met de Honda Wesselink Aircoservice!

Airconditioning biedt u zowel zomer als in de winter veel comfort. Om het rendement van uw airco zo optimaal mogelijk te houden bieden wij u Aircoservice aan!

Uw aircosysteem in top conditie

Koelen

Met een airco kunt u de lucht in de auto af laten koelen en zo een aangename temperatuur creëren. Vaak kiest men voor een temperatuur van 21 tot 23 graden Celsius.

Ontvochtigen

Als er zeer veel vocht in de lucht zit is er meer kans op het beslaan van de ruiten. Een airco haalt dit vocht uit de lucht en zorgt zo dat u goed door de ruiten kunt kijken. Zo is de airco dus ook nog belangrijk voor de verkeersveiligheid.

Zuiveren

Doordat bij bijna alle airco’s een interieur-filter in het systeem is geplaatst word de lucht gezuiverd van pollen en stof. Toch is het mogelijk dat er nare geurtjes uit de airco komen, vaak is het systeem dan vervuild. Dit is op te lossen!!!

Afspraak maken voor Aircoservice?

Airco controle € 19,-

Inclusief visuele inspectie op lekkage, temperatuurmeting en lage-drukmeting.

Aircoverdamper reinigingsbeurt € 69,-

Wanneer u last heeft van vieze/muffe lucht dan helpt onze reinigingsbeurt. Bij deze beurt behandelen wij de verdamper met een speciale oplossing die bacteriën doodt en nare luchtjes verwijdert. (eventueel extra is het vervangen van het interieurfilter)

Airco onderhoudsbeurt vanaf € 129,- (R134A) of vanaf € 225,- (R123YF)

Uw auto verliest jaarlijks zo’n 10% aan koudemiddel. Bij de airco onderhoudsbeurt zullen wij het complete systeem leeghalen, een druktest uitvoeren, het systeem vacuumeren en opnieuw afvullen inclusief verversen van compressorolie en toevoegen van UV-detectiemiddel om eventueel toekomstige lekkage goed te kunnen opsporen. (deze beurt is uit te breiden met de Aircoverdamper reinigingsbeurt en het vervangen van het interieurfilter)

Werking auto aircosysteem

wesselink-werking-auto-airco-systeem